Henkilöstöllämme on pitkä kokemus ohutlevytuotteiden valmistuksesta. Kokemuksemme on kertynyt kuluneiden vuosikymmenten aikana toimiessamme sekä globaaleilla kansainvälisillä markkinoilla toimivien että pohjoismaisten ja kotimaisten asiakkaiden kanssa.

Kokemuksemme autoteollisuudesta on antanut meille suuntaviivat toimintojemme kehittämiselle niin materiaalitoiminnoissa, tuotannossa kuin laatu- ja ympäristöjärjestelmissä.

Yhteistyö autoteollisuuden kanssa on opettanut meitä syvävetotekniikoissa ja menetelmissä, jotka soveltuvat suurille ja keskisuurille volyymeille. Yhteistyö telekommunikaatio- ja tehoelektroniikkateollisuuden kanssa on tuonut meille osaamista CNC- levytyömenetelmistä sekä kokoonpanosta.

Eri teollisuuden alojen asiakkaat erityyppisine tuotteineen ja tarpeineen ovat tuoneet käyttöömme suuren osan ohutlevyn työstämiseen käytettävistä menetelmistä. Tästä johtuen voimme usein miten tarjota asiakkaillemme parhaan tuotteen kokonaisvolyymeihin soveltuvan valmistusmenetelmän, jolla asiakas saa parhaan laadun ja tuottavuuden.

Myös kokemuksemme tuotesuunnittelusta perustuu yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Valmistamme prototyypit, esisarjat ja tuotannollistamme tuotteet sarjavalmistusta varten. Meillä on myös hyvä verkosto työkaluvalmistajia, pintakäsittelijöitä sekä toimittajakunta raaka-aineille ja komponenteille. Tiedostamme, että kun toimii alati muuttuvassa markkinatilanteessa, täytyy olla nopea ja joustava – asia, jonka myös asiakkaat panevat merkille.

Monipuoliset valmistustekniikat, joita käytämme eri liiketoiminta-alueidemme vaativien asiakkaiden tuotteissa, antavat meille edun muihin toimijoihin nähden. Soveltaen tekniikoitamme löydämme usein miten kilpailukykyisen ratkaisun myös muille teollisuuden aloille, olivat tuotteet sitten suuri-, keskisuuri- tai pienivolyymisiä.

Meiltä odotetaan ideoita ja ratkaisuja. Haluamme tuoda ohutlevyalan osaamisemme asiakkaamme hyödyksi. Tämä on ollut pohjana menestyksekkäälle yhteistyölle eri alojen päähankkijoiden toimittajana.