Seger Oy valmistaa sarjatuotantona vaativia ohutlevyosia ja niiden kokoonpanoja eri teollisuudenalojen asiakkaille kuten tehoelektroniikka , telekommunikaatio ja ajoneuvoteollisuus.

Seger Oy:n käyttämät materiaalit, ruostumaton teräs, kupari, alumiini ja kuumavalssatut sekä kylmävalssatut teräkset ovat paksuudeltaan 0,1- 8 mm. Sovellamme puristintekniikoita riippuen valmistettavista volyymeistä valmistaessamme pieniä ja keskikokoisia ohutlevytuotteita.

CNC- koneita kuten laser-leikkuuta, levytyökeskuksia ja särmäyspuristimia käytämme erityisesti pienille volyymeille. Volyymien kasvaessa sovellamme kustannustehokkaita työkaluratkaisuja epäkesko- tai hydraulipuristimissa tehtävissä aihioleikkauksissa ja taivutusvaiheissa. Syvävedettyjä tuotteita voidaan valmistaa tuottavasti kolmitoimisilla hydraulipuristimilla.

Nopeat kelasyöttöiset automaattipuristinlinjat antavat meille mahdollisuuden valmistaa suuria volyymeja tuottavasti ja tehokkaasti. Suurille volyymeille käytämme jonotyökalutekniikoita. Erilaiset hitsaus-, niittaus- ja liimausmenetelmät on käytettävissä jatkojalostamiseen. Kokoonpanoalueella kiinnitämme ja kokoamme eri komponetteja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.